facebook
Prikaz hrbtenice

Delovni Čas
Ponedeljek, Sreda 8:00 do 20:00
Torek, Četrtek, Petek 8:00 do 15:00
Podarite bon

Fizioterapija

Ponujamo vam naslednje storitve

 • AEQ metoda

 • Pri poškodbah

  Fizioterapija je izjemno pomembna za dober izid rehabilitacije po poškodbi. Na začetku sta v poškodovanem predelu skoraj vedno prisotni oteklina in bolečina, ki ju zmanjšamo s krioterapijo (terapevtskim postopkom ohlajevanja poškodovanega tkiva).

 • Kinezioterapija

  Učinkovitost preventivnih vaj za zdravje so poznale že stare civilizacije (Grki), danes pa nas je tempo življenja pripeljal do tega, da se s terapevtskimi vajami pogosto srečamo šele, ko je naše zdravje že porušeno.

 • Skupinska vadba

  Vadba v skupini je veliko bolj prijetna kot individualna vadba.

  Izvajanje vaj pri nas poteka pod strokovnim vodstvom, saj je pravilna izbira in izvedba vaj izjemno pomembna za doseganje pričakovanih rezultatov.

 • Limfna drenaža

  Limfa je rumenkasta prosojna tekočina in jo poznamo tudi pod ljudskim imenom sokrvica.

  Limfa odplavlja odpadne snovi iz tkiv, poleg ostankov metabolizma odplavlja tudi bakterije, tujke, beljakovine in do 2 litra vode dnevno. Limfni in imunski sistem si stojita z roko v roki. Oba na svoj način skrbita za obrambo organizma pred tujki in tujimi snovmi.Z limfno drenažo dosežemo povečan pretok limfe, ki ima za posledico pospešeno odplavljanje metabolitov iz tkiv in posredno razstrupljevanje organizma. Ker limfa odplavlja tudi velike količine vode (do 2 litra dnevno), je limfna drenaža blagodejna in pomembna predvsem za tkiva, ki zadržujejo veliko vode (mišice, maščobno tkivo). 

   

 • Ženska po porodu

  Namenjena je oceni splošnega stanja telesa po porodu, pregledu trebušne muskulature, nasvetom pri izbiri vaj in varovanju hrbtenice pri negi novorojenčka.

 • Predavanja

  Za predavanja se prijavite na telefon 07/81 40 843 ali 031 662 046. Predavanja potekajo v manjših skupinah, da lahko zagotovimo neposredno komunikacijo in kakovost.

 • Elektroterapija

  Protibolečinski tokovi imajo pomemben lokalni učinek na zmanjšanje akutne (trenutne, kratkotrajne in ponovadi močne bolečine, ki jo lahko spremlja tudi vnetje) ali kronične bolečine (dolgotrajne z/brez vnetja).

 • Ultrazvok

  Učinek terapevtskega ultrazvoka temelji na uporabi visokih frekvenc zvočnih valov, ki ob stiku s kožo preko vodnega medija prodrejo globoko v tkiva. Ob tem pride do segrevanja in mikromasaže mehkih tkiv.

 • Laser

  Uporaba laserskih žarkov nizke jakosti pomaga pri obnavljanju celic, pospešuje celjenje ter tako bistveno skrajša čas zdravljenja pri poškodbah.

 • Trakcija

  Je metoda raztezanja vratne ali ledvene hrbtenice. Njen namen je z mehansko ustvarjenimi silami raztegniti hrbtenico do te mere, da ima pacient občutek olajšanja.

 • Termoterapija

  UKV ali terapija z ultra kratkimi valovi je protibolečinska terapija, ki izboljša krvni pretok bolečega predela, zmanjša zatrdelost sklepov, bolečino in mišične krče.

 • Meritve In statusi

  Meritve gibljivosti sklepov, ocena mišične moči in bolečine so bistvenega pomena za vrednotenje uspešnosti rehabilitacije.Vsak napredek, ki ga je moč zaznati ali izmeriti, pacientu in terapevtu vliva motivacijo za napredovanje.

 
Izvedba: Teva-Art