facebook
Prikaz hrbtenice

Delovni Čas
Ponedeljek, Sreda 8:00 do 20:00
Torek, Četrtek, Petek 8:00 do 15:00
Podarite bon

Obisk na domu

V življenju se včasih zgodi, da je naše telo tako oslabelo, da ne zmoremo niti do prvega človeka, ki bi nam lahko pomagal. Bodisi je za to kriva preživeta travma ali pa nas je do tega pripeljala počasi napredujoča bolezen.

Človek sam se v tem trenutku čuti nemočnega, pozabljenega, izgubljenega. Čas pričetka fizioterapije je ključen za dober izid rehabilitacije. Žal pa smo ravno na začetku te poti velikokrat priklenjeni na posteljo.

Obrnite se na nas! Tu smo, pripravljeni, da vam s svojim znanjem in izkušnjami pomagamo! Nudimo vam učenje vaj po različnih poškodbah, učenje osnovnih dnevnih aktivnosti, transferja, pasivno razgibavanje, kako zaščititi sebe in svojo hrbtenico, kako se boriti z bolečino, dihalno stisko, odprtimi ranami in preležaninami itd.

Ker za osebo s hudimi zdravstvenimi težavami ni lepšega kot pozornost, nasvet strokovnjaka in izboljšanje kvalitete življenja, vam nudimo fizioterapijo na domu tudi v obliki darilnega bona, ki ga lahko prevzamete osebno ali naročite preko telefona oz. spletne pošte.

Cena darilnega bona je 35€ za prvi obisk in vključuje pogovor in spoznavanje problematike, oceno stanja, izbiro in predstavitev ustrezne terapije ter postavitev kratkoročnih oz. dolgoročnih ciljev.

Za vse podrobne informacije se lahko oglasite pri nas vsak delavnik od 8.00 do 15.00, nas pokličete na 07/ 81 40 843 ali 031 662 046 ali nam pišete na info@fizioterapija-bersnak.si.

Z veseljem vam priskočimo na pomoč!

Obisk na domu

Obisk na domu

Obisk na domu

Obisk na domu

Obisk na domu

Obisk na domu

Obisk na domu

Obisk na domu

Obisk na domu

Obisk na domu

Obisk na domu

Obisk na domu
 
Izvedba: Teva-Art