facebook
Prikaz hrbtenice

Delovni Čas
Ponedeljek, Sreda 8:00 do 20:00
Torek, Četrtek, Petek 8:00 do 15:00
Podarite bon

Masaže

 • Zdravilna masaža

  Zdravilna masaža

  Masaža pomaga telesu kot duši, saj pozitivno vpliva na čustvovanje, krepi samozavest in daje občutek izpopolnjenosti. Da masaža segreva, sprošča napete mišice, izboljšuje obtok krvi in limfe, pripomore k prožnosti kože.

 • Masaža z eteričnimi olji

  Masaža z eteričnimi olji

  Ste izčrpani, utrujeni in brez energije?  V takšnem stanju vam lahko pomaga aromaterapija, saj eterična olja kar »pokajo« od energije! Aromoterapijo že cela stoletja uporabljajo za zdravljenje. 

 • Masaža z zdravilnimi kamni

  Terapija hrbtenice

  Imate bolečine v hrbtenici? Potem je Terapija hrbtenice najboljši odgovor za vaše težave.

 • Hot stone masaža

  Hot stone masaža

  Pri masaži se uporabljajo naravno zglajene, vroče vulkanske kamne. Toplota, ki jo oddajajo vroči kamni, prodira skozi kožo globoko v mišice, ki postanejo mehke in prožne.

 • Azijska masaža z zeliščnimi snopki

  Azijska masaža

  Ogreti snopki posebej blagodejno vplivajo na telo zlasti v hladnih dneh. Glede na potrebe in željo stranke uporabimo snopke za poživitev prekrvavitve, ki nam pomaga pri odplavljanju presnovkov, nastalih zaradi vnetja, bolečine ali bolezni.

 • Berberska masaža

  Berberska masaža

  Masaža se izvaja z oljem, pridobljenem iz arganovega drevesa, ki raste samo v Maroku. Berberska mora biti blaga – učinkuje na hujšanje, čvrstost kože in sprostitev hrbta.

 • Masaža za nosečnice

  Masaža nosečnice

  V času nosečnosti je bodeča mamica obremenjena z večjim psihičnim, predvsem pa fizičnim stresom. Masaža ji lajša napetosti, odpravlja bolečine v hrbtenici, zmanjšuje otekline v rokah in nogah.

 
Izvedba: Teva-Art