facebook
Prikaz hrbtenice


Delovni Čas
 • PO DOGOVORU
Podarite bon
PODARITE BON

O meni

V stiku s potrebami človekovega telesa na fizičnem in psihičnem področju sem že več kot 25 let.

Svojo pot sem pričela na primarni ravni v javnem zdravstvu. V tem okolju sem 5 let pridobivala izkušnje na področju ambulantne fizioterapije.

Kot zasebna koncesijonarka sem delovala 20 let in v tem času, poleg osnovnega delovnega področja,  spoznala tudi zakonitosti vodenja podjetja, zaposlovanja, dela s kadri in širjenja dejavnosti na nova področja.

Izpostavim lahko izjemno poznavanje ortopedskega področja, rehabilitacije po poškodbah, področja kroničnih bolezni in odlično sodelovanje s strokovnjaki, vključenimi v proces rehabilitacije.

Najmanj 20 let delujem kot svetovalka in osebna terapevtka invalidom po možganski poškodbi, s katerimi skupaj dosegamo izjemne rezultate.

Kot mentorica in organizatorka dela sem delovala v DSO Loka pri Zidanem mostu, kjer sem uvajala nov kader in realizirala kar nekaj novih uspešnih projektov.

Delo z ljudmi, ki potrebujejo vodstvo in podporo na fizičnem in psihičnem področju je moja strast, ki sem jo nadgrajevala z izobraževanji na mnogoterih življenjskih področjih.

V zadnjem času pa sem poleg naštetega tudi mentorica udeležencem  v učnih delavnicah Socialnega zavoda KNOF, ki so s programom poglobljene psihosocialne obravnave učinkovit doprinos aktivnemu zaposlovanju in socialnemu vključevanju posameznikov s specifičnimi težavami.

fizioterapevtka,

mentorica,

predavateljica in izvajalka izobraževalnih delavnic, individualnih in skupinskih vadb,

osebna in poslovna svetovalka,

poznavalka gibanja in gibalnih deficitov,

izvajalka individualnih ali skupinskih sprostitev,

terapevtka zdravilne hipnoze,

bioterapevt karmične diagnostike

 

 • Nataša Beršnak

  Čudovite sposobnosti človekovega telesa, izzivi gibanja in sporočilo, ki nam ga posreduje bolečina so področja, ki me že navdušujejo že leta.

   

  In..., ker so združena na področju fizioterapije, sem tu začela odvijati svoj klobčič znanja in poslovne poti.

  Izkušnje sem nadgradila v 25-letni praksi s pacienti v javni in privatni ambulantni fizioterapiji, pri delu v domu za starostnike, skozi rehabilitacijo številnih oseb po poškodbi glave, ob izvajanju individualnih terapij in svetovanj na širokem področju zdravstvene problematike.

  Osnovo in znanje za moje delovanje sem pridobila na številnih izobraževanjih in udeležbah na različnih praktičnih delavnicah.

 
Izvedba: Teva-Art