facebook
Prikaz hrbtenice

Delovni Čas
Ponedeljek, Sreda 8:00 do 20:00
Torek, Četrtek, Petek 8:00 do 15:00
Podarite bon

O nas

Povrnitev zdravja in dobrega počutja je naš skupni cilj.

Pri nas lahko izbirate med različnimi načini zmanjševanja oz. odpravljanja bolečine s pomočjo fizikalne terapije, masaž, individualne in skupinske terapevtske vadbe, refleksoterapije, zvočne terapije ..., marsikaj pa vemo tudi o vplivu zdravilnih kristalov in eteričnih olj.

Prav tako organiziramo predavanja in delavnice v podjetjih za preprečevanje posledic prisilnih drž in ponavljajočih se gibov, ki uspešno vplivajo na zavedanje zaposlenih o pomenu ohranjanja zdravja in dobre telesne pripravljenosti.

Ob zaključku smo zadovoljni vsi: posamezniki, ki želijo nekaj narediti za svoje zdravje, in delodajalci, saj je odotnost zaradi bolniškega staleža manjša, storilnost in splošno počutje zaposlenih pa sta boljša.

Oskrba pacienta na domu je problematika, s katero se srečuje vse več ljudi, ki profesionalno ali zasebno skrbijo za svojce, starostnike in bolnike. Tu vam lahko pomagamo s strokovnimi nasveti v zvezi z razgibavanjem kontraktur ali po poškodbah, obravnavo pacientov po kapi, dihalnimi stiskami in uporabo dihalnih pripomočkov pri pulmoloških pacientih, izboljšanjem stanja urinske inkontinence in navsezadnje, kako poskrbeti za zaščito hrbtenice tistih, ki skrbite za svoje varovance.

Posebno področje našega delovanja je namenjeno šolam, njihovim strokovnim delavcem, predvsem pa učencem pri preprečevanju slabih drž otrok in mladostnikov.

Glede na to, da ima ženska v družbi pomembno vlogo na veliko različnih področjih, ji namenjamo posebno skrb. V času nosečnosti se pojavijo bolečine v križu, oslabljen krvni pretok, otekle noge, slabša predihanost pljuč, potreba po prilagojeni telesni aktivnosti itn. Izdatna ponudba je namenjena ženskam po porodu, rokovanju z novorojenčkom in dojenčkom in njegovem motoričnem razvoju. Ker vemo, da je to obdobje intimno in namenjeno novemu življenju, lahko novimi mamici podarite darilni bon in jo obiščemo v njenem okolju v času, ki je zanjo in za otroka najbolj primeren.

Bolečina, njene oblike, narava in karakter kliče po nenehnem iskanju vzrokov zanjo, odkriva nove načine zdravljenja in dopolnjevanja našega znanja.

Motivacije in idej za nadaljnji razvoj na področju ohranjanja zdravja nam ne manjka, zato Vas vabim, da preiskusite, kar Vam ponujamo.

Dobrodošli!

  • Nataša Beršnak

    Sposobnosti človekovega telesa, lepota gibanja in sporočilo, ki nam ga posreduje bolečina  so področja, ki me že leta dolgo navdušujejo. In ker so združena na področju fizioterapije, je to poklic, ki ga opravljam z največjim veseljem. Vzrok za to, da je vsak delovni dan dober razlog za odhod v službo, pa je moja ekipa, naše združeno znanje in veščine, naše sposobnosti, predvsem pa predanost pacientom.

  • Simona Matko

    Ne dolgo tega so me vprašali, kakšna je moja sanjska služba. Ravno to kar počnem, je bil moj odgovor. Podrobno se posvetiti stranki, ji prisluhniti, ugoditi, ustreči, svetovati, ponuditi kar je zanjo najboljše

 
Izvedba: Teva-Art